Alexis Marí: “Tenim un Consell de titulars i seminaris, però de zero gestió”

València Noticies | Redacció.- El síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Alexis Marí, ha afirmat que “tenim un Consell de titulars i de seminaris, però de zero gestió, que és el que realment necessiten els valencians”.

Alexis Marí.
image-401504

Sobre la reunió que el Govern valencià ha realitzat a Torrevieja el cap de setmana passat, Marí ha lamentat que “la creació d’ocupació seguisca sense ser la prioritat del Consell, malgrat ser el principal problema dels ciutadans” i ha assenyalat que “l’infrafinançament no pot ser excusa per a no gestionar millor els recursos que hi ha”.

“Després d’un any al capdavant de la Generalitat, tan sol han complit el 50 per cent de l’acordat en el retir espiritual de Morella”, ha assegurat el portaveu, i ha defensat que “els valencians no estan per a mitjos compromisos i mitges veritats, sinó que necessiten propostes concretes i eficiència”. Marí ha lamentat que “el Consell desoïsca propostes com la reducció de l’Administració i la retallada en despeses supèrflues, com ha proposat Ciutadans, i estiga més centrat en polítiques de titular que no porten a cap part”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.