Alumnes de Disseny Industrial de l’UJI presenten els seus treballs en el Fuorisalone de Milà

Intercrea-Milán (1)

Les regidories de Cultura i Turisme col·laboren amb el projecte Intercrea per a facilitar el viatge dels onze estudiants

L’Ajuntament de Castelló, mitjançant les regidories de Cultura, dirigida per Verònica Ruiz, i Turisme, dirigida per Patricia Puerta, ha col·laborat amb el Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la Universitat Jaume I de Castelló perquè un total d’11 estudiants del mateix puguen viatjar dimarts que ve 4 d’abril, i fins al dia 9, al Fuorisalone de Milà.

Així, aquests alumnes de la Universitat Jaume I presentaran els seus treballs en un dels esdeveniments de la Setmana del Disseny de Milà, gràcies al projecte Intercrea. Aquest projecte, coordinat per la professora Julia Galán, en representació del Grau, i pel dissenyador Vicent Clausell, de Clausell Studio, tracta de posar en contacte, des de la Universitat Jaume I, persones i entitats vinculades d’alguna forma amb el disseny i la innovació perquè interactuen i propicien sinergies creatives.

En aquest projecte, a més del estudiantat del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, que participa proposant conceptes de productes, i de professionals del disseny, que coordina i propicia la interacció entre les diferents parts integrants, també intervenen empreses reconegudes en el món del disseny, que aporten la seua experiència i col·laboren en la materialització dels prototips.

En aquesta ocasió, els estudiants Michael Alexander, Judit Andreu, Vicent Blai, Carlos Joaquín, Joan Martí, Miguel Oury, Alba Porta, Borja Sánchez, Paula Usó, Núria Vernís i Francisco Viciano van a presentar la prestatgeria Line, el paraigüer Obbo, les papereres Octa i Ona i el tòtem de recarrega Ric; treballs que han desenvolupat gràcies a la col·laboració de l’empresa barcelonina Muebles 114, una empresa de mobiliari contemporani, que porta més de quatre dècades apostant per millorar la qualitat dels espais col·lectius i de la llar i fomentant la creativitat i el disseny en els espais interiors i l’arquitectura i que ha rebut múltiples reconeixements al llarg de la seua història, entre ells un Premi Nacional de Disseny.

Fuorisalone forma part, juntament amb el Saló Internacional del Moble, de la Setmana del Disseny de Milà, l’esdeveniment més important a nivell mundial vinculat a l’àmbit del disseny. D’aquesta manera, aquesta participació permetrà potenciar la visibilitat tant de la Universitat Jaume I com a institució, com de Castelló com a ubicació geogràfica, mitjançant el disseny com a targeta de presentació.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.