Amparo Marco: “El Marató posa a Castelló en el mapa de lo positiu”

L’alcaldessa ha presidit aquesta vesprada la presentació oficial de la Marató BP Castelló, que se celebrarà el pròxim 6 de desembre

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presidit aquesta vesprada la presentació oficial de la Marató BP Castelló, prova que també inclou el III 10 K. En l’acte de presentació oficial han intervingut també el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, el diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, el director de comunicació i relacions institucionals de BP, Virgili Esparza, el vicepresident del Club Running Castelló, Juanma Medina, i el padrí d’aquesta edició de la Marató, l’atleta Juan Carlos de la Ossa.

_PPP0064
image-250490
va

Marco ha comentat que “la Marató de Castelló s’ha convertit en una cita obligada en el calendari esportiu, tant a nivell provincial com fora de les nostres fronteres. I l’Ajuntament està orgullós de formar part de l’organització d’una prova que, després de cinc edicions, és un referent de la ciutat. A més, el Marató té la capacitat de posar a Castelló en el mapa de lo positiu”.

Per a la primera edil “l’esforç i la passió dels corredors en una competició tan dura com aquesta és el reflex de l’esforç i la passió amb la qual s’ha d’enfrontar la vida en l’àmbit personal, professional o social. La Marató és sinònim de constància, de sacrifici i de sofriment, però també de superació i èxit. Uns valors que també ens agradaria veure arrelats en la societat i en l’economia de Castelló”.

L’alcaldessa ha volgut agrair al Club Running Castelló, per ser un coorganitzador exemplar, i a BP, que s’incorpora al projecte com a patrocinador principal de la carrera. Així, la Marató de Castelló adquireix un nou impuls i afronta la seua pròpia carrera per a consolidar-se com una gran prova d’atletisme. Un objectiu que, estem segurs, aconseguirem gràcies a aquesta unió d’interessos i a aquesta col·laboració”.
Amparo Marco també ha destacat que “la Marató és un projecte que ajuda a la dinamització econòmica de Castelló i des del Govern Municipal farem tots els esforços necessaris perquè continue sent un projecte emblemàtic per al futur de la nostra ciutat”.
Per la seua banda, el regidor d’Esports, Enric Porcar, ha volgut destacar el “clima i l’ambient de la Marató de Castelló, que sol ser fantàstic. I és que el Marató recorre tota la ciutat permetent que tothom ho senta i ho visca al màxim. Els carrers s’omplen de milers de persones que animen sense parar i de voluntaris i entitats que col·laboren amb l’esdeveniment de forma totalment altruista. I és que així és la gent de Castelló: treballadora, implicada i voluntariosa. Sense tots ells no seria possible organitzar la Marató”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.