Amparo Marco reivindica la igualtat de les dones en la presentació del llibre ‘Sólo escribe ella’

L’alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora d’Igualtat, Ali Brancal, han assistit aquest matí a la presentació del llibre ‘Sólo escribe ella’‘, en Sar Alexandria, un volum que ha sigut prologat per la pròpia alcaldessa i que té com a protagonistes a les autores Julia Abego, Juana Bernabé, Felisa Bisbal, Ali Brancal, Mª Carmen Castillo, Lorena Falciatore, Leonor Pla i Elena Torrejoncillo.

presentacion libro 1
image-272293


En la presentació, l’alcaldessa ha posat l’èmfasi a parlar de literatura, i no tant de literatura escrita per dones. “En ple segle XXI la societat encara manté desigualtats inacceptables en el tracte que es dóna a uns o a altres per l’única raó de ser unes i uns altres. Cal seguir fent grans esforços per aconseguir l’equiparació i la igualació de drets i llibertats” ha explicat. “La dona ha de reivindicar-se en tots els àmbits de la seua vida, en el social, en l’econòmic i en el cultural. Però hem de competir amb el nostre potencial, amb la nostra creativitat, amb la nostra força per a fer un món millor».


Per a finalitzar, Marco ha destacat que com a primera alcaldessa de Castelló, “em satisfà especialment participar en l’edició d’aquest llibre, que posa en relleu la capacitat de les dones que viuen la cultura en la nostra ciutat. Estic convençuda que aquesta obra ajudarà, sens dubte, a projectar una imatge de Castelló en positiu”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.