Anticorrupció seguirà investigant Rita Barberá per presumptes despeses irregulars carregades a l’Ajuntament

Compromis-Generalitat-RitaLeaks-SALVA-ALMENAR_ARAIMA20150423_0181_54
image-287132

La Fiscalia Anticorrupció de València ha prorrogat sis mesos més la recerca oberta contra l’exalcaldessa de València i ara senadora del PP, Rita Barberá, per presumptes irregularitats en despeses de representació carregades al consistori entre el 2011 i 2014, segons ha pogut saber Europa Press.

El ministeri públic va obrir diligències al mes de maig arran d’una denúncia interposada per Compromís que va acompanyar de 466 factures per valor de 278.000 euros i que va donar a conèixer a la web ‘Ritaleaks’.

Entre els càrrecs publicats en aquesta web figuraven un menjar amb ‘gin-tonics’, gaspatxos de llagostes, rom Cacic, ostres, mariscades, patxaran, petxines de pelegrí o moixama. Entre aquestes despeses, figurava també 600 euros per una nit en una suite d’hotel amb ‘full credit’, que cobria totes les despeses.

El 27 de novembre, l’Agència de Protecció de Dades va desestimar la denúncia interposada pel PP contra l’actual alcalde de València, Joan Ribó, per fer públiques aquestes factures.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.