Aomori Prefecture High School Band del Japó guanya la secció tercera del certamen Internacional de Bandes de Música

El Péndulo | Redacció.- Aomori Prefecture High School Band del Japó amb un total de 376 punts, ha resultat la guanyadora de la secció tercera del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2016, que es celebra al Palau de la Música fins al diumenge 24 de juliol. La Sociedad Musical “La Esperanza” de San Vicente del Raspeig  d’Alacant ha quedat en segona posició amb 368,5 punts, mentres que l’Agrupación Musical Carrera Fuente San Luis de València ha ocupat el tercer lloc amb 345 punts. Ha actuat com a banda invitada la Brass Band Zurich (Suïssa).

Aomori Prefecture High School Band.
image-406892

La dotació dels premis per a la secció tercera han sigut de 3.000 euros per a la guanyadora, 1.500 euros per a la segona i 1.000 euros per a la tercera. El públic ha tingut l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.

 Secció segona

 Torn hui divendres per a les bandes de música, que competiran en la secció segona del CIBM “Ciutat de València” 2016. Competiran per orde d’actuació, les societats musicals: Societat Musical l’Aliança de Mutxamel (Alicante), Banda de Música de Monçao (Portugal), Sociedad Musical Unión de Pescadores (Valencia) i Koninklijke Harmonie van Peer (Bélgica). Tancarà com a agrupació invitada l’Ensemble de Flautas de Valencia.

Les societats interpretaran un pasdoble de lliure elecció, una composició lliure, i l’obligada per a esta secció és “ANEM!” de Miguel Asins Arbó.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.