Arranca el programa ‘Tria eixos cinc’ per a la prevenció de la violència en l’esport

València Noticies | Redacció.- El dijous 30 de novembre va arrancar el programa “Tria eixos cinc”. Es tracta d’un nou projecte, liderat per la Fundació Esportiva Municipal de València, en col·laboració amb l’Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA) per a oferir a les entitats esportives de la ciutat ferramentes útils per a evitar la violència i promoure el bon comportament en l’esport.

A través d’este innovador programa la FDM vol reforçar el seu compromís per la formació i la transmissió de valors a través de l’esport, en especial dels més xicotets.Imagen de la promoción.

El nou servici es va presentar en el saló de conferències del Complex Esportiu Cultural Petxina el dijous 30 de novembre a les 6 de la vesprada comptant amb la presència de Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Enrique Cantón, coordinador general de la Divisió de Psicologia de l’Esport del Col·legi Oficial de Psicologia d’Espanya i David Peris, president d’APECVA.

El seu principal objectiu és capitalitzar tota la potencialitat que té l’esport per a la promoció de valors acompanyant el fet esportiu de professionals amb la capacitació tècnica adequada. D’esta manera qualsevol entitat esportiva pot sol·licitar gratuïtament la seua adhesió i podrà rebre assessorament personalitzat. El programa a més constitueix un observatori arreplegant de manera permanent informació per a analitzar, informar i intervindre en violència en l’esport.

Més informació: http://www.eligeesoscinco.com/val

 

Copa de España de Ciclismo en Pista. Gran Premio Ciudad de Valencia

09 Dic 2017 – 10 Dic 2017 | Todo el día | Palau Velòdrom Lluís Puig

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/copa-de-espana-de-ciclismo-en-pista-gran-premio-ciudad-de-valencia/

 

Sanitas Marca Running Series Valencia 2017

17 Dic 2017 | 9:00 – 13:00 | Av. Tarongers a la altura del hospital de Valencia al Mar

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/sanitas-marca-running-series-valencia-2017/

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.