Arranca la V Llançadora d’Ocupació de València per a fomentar la inserció laboral

València Notícies | Redacció.- 20 persones aturades han començat a entrenar-se per trobar faena en la V Llançadora d’Ocupació de València, un programa innovador en la lluita contra l’atur. La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat la importància d’iniciatives com esta, ja que “ajuden a augmentar les possibilitats d’ocupació dels que més ho necessiten”.

La V Llançadora d’Ocupació de València està integrada per un equip de 20 persones aturades (16 dones i 4 homes), amb edats compreses entre els 22 i els 56 anys i diversos perfils formatius. Durant els pròxims cinc mesos, es reuniran diversos dies a la setmana i amb l’orientació d’un tècnic especialitzat, realitzaran activitats per a optimitzar la seua cerca laboral i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral.

V Lanzadera de Empleo de València.

Este projecte ha sigut impulsat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València en col·laboració amb Fundació Santa María la Real, Fundació Telefónica i el Servef, que compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Sandra Gómez ha destacat la importància d’estes llançadores d’ocupació que el seu “objectiu és augmentar les oportunitats de les persones que més ho necessiten, a través d’activitats formatives i orientatives que els acosten al teixit empresarial, ajudant a disminuir les taxes de desocupació de la ciutat”.

Durant els pròxims mesos, es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits gratuïtament pel Sevef on duran a terme diverses activitats: tallers d’intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d’ocupació 2.0, entrenament d’entrevistes de treball, elaboració de mapes d’ocupabilitat, visites a empreses i trobades amb responsables de recursos humans, amb l’objectiu d’aconseguir la plena inserció dels vint participants.

Sergio Linares, tècnic de la Llançadora d’Ocupació de València, assegura que “este grup busca en l’equip complementar-se i remar en una mateixa direcció cap a l’ocupació i d’esta forma arribar on individualment no seria possible”.

Les tècniques i metodologies utilitzades en esta llançadora pretenen convertir a l’equip en un grup de treball que persegueix un mateix objectiu: ajudar-se mútuament per millorar les seues habilitats professionals, emprendre una cerca de treball més seriosa, professional, proactiva i coordinada, per comptar amb noves oportunitats laborals.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.