Barris per l’Ocupació obri un nou centre d’ocupació en el districte de Ciutat Fallera-Benicalap

València Notícies | Redacció.- El programa Barris per l’Ocupació, promogut per l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, ha obert una nova seu al barri de Ciutat Fallera-Benicalap amb l’objectiu de reforçar els servicis d’ocupació en el districte. La regidora Sandra Gómez ha estat l’encarregada d’inaugurar este nou centre i ha destacat que “el fi és acostar el servici a tots els districtes i oferir accions, plans i recursos que faciliten realment l’accés a l’ocupació”.

Esta nova obertura s’ha realitzat en el marc del conveni signat amb el Gremi d’Artistes Fallers el passat mes de febrer per a fomentar l’ocupabilitat i augmentar les oportunitats del sector, un dels més importants de la ciutat, a més d’atendre la població aturada de la zona. Cal destacar que, des de febrer, ‘Barris per l’Ocupació’ ha atés més de 760 persones aturades.

Esta apertura amplía a ocho los centros locales de empleos existentes en la ciudad de València.

L’objectiu d’este centre municipal és ajudar, assessorar i orientar les persones aturades a millorar les seues habilitats i competències per a l’ocupació i desenvolupar el seu potencial professional i personal, a través d’un servici totalment gratuït, de qualitat i proximitat.

Este nou centre de Benicalap oferirà durant els mesos de juliol i agost servici d’informació, si bé al setembre començarà el servici d’orientació professional personalitzada. A més, el centre de Benicalap oferirà a partir del mes de setembre, cursos de formació en idiomes i emprenedoria gratuïts per als artistes fallers, així com per als veïns i veïnes de la zona, realitzats a demanda amb la finalitat d’ajudar-los a exercir les seues tasques de la millor manera possible.

Proper i personalitzat

El projecte Barris per l´Ocupació naix de la necessitat d’aproximar els servicis de València Activa a la ciutadania en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació, a través dels diferents barris de la nostra ciutat. A més, oferix la possibilitat de rebre orientació personalitzada a través de personal expert en orientació professional que ajudarà i acompanyarà les persones interessades en el procés de busca d’ocupació a través d’un itinerari personalitzat, ajustat al seu perfil i necessitats.

La regidora ha insistit en el “compromís de treballar per a millorar la situació laboral de les persones aturades de la ciutat, i oferir-los així un servici proper i totalment personalitzat”.

Actualment estos centres locals d’ocupació estan distribuïts en huit barris de València (Cabanyal, Fonteta, Rojas Clemente, Lleons, Emili Baró, Castella, Orriols i Benicalap) amb el compromís de seguir obrint noves oficines que permeten promoure la carrera professional dels usuaris/àries i facilitar-ne la contractació.

760 persones aturades ateses

Des del passat mes de febrer, els diferents centres de Barris per l’Ocupació han atés  més de 760 persones aturades, de les quals 459 han estat derivades a ofertes d’ocupació, amb un índex d’inserció del 21%. En estos mesos, els centres han gestionat 1.215 ofertes de treball.

 L’equip de Barris per l’Ocupació està compost per huit orientadores professionals més personal administratiu encarregats de donar la informació sobre tots els servicis que posa a disposició València Activa per a la busca d’ocupació o inici d’un projecte empresarial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.