BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Benicalap millora les marques viàries dels seus carrers

València Noticies | Redacció.- Benicalap continua amb el manteniment de les marques viàries dels seus carrers i per a això l’Ajuntament ha dividit el barri en 5 zones. Mobilitat Sostenible, a través d’esta actuació, pretén millorar la seguretat viària de Benicalap.

A principi de febrer van començar els treballs de manteniment de la pintura viària en la zona centre del barri. Posteriorment, al mes de juliol, es va pintar la zona de la Ciutat Fallera.

A efectos de mantenimiento, el barrio se ha dividido en 5 zonas.

Per la seua banda, durant esta setmana s’està acabant de pintar la zona compresa entre les avingudes de Joan XXIII i Equador.

A final de setembre hi ha previst que finalitzen els treballs de manteniment amb la pintura de la zona compresa entre les avingudes esmentades i la del Doctor Peset i el carrer del Pintor Matarana, a més de la que està delimitada per l’avinguda de Joan XXIII i el camí de Montcada.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.