banner_990x90_EFE (1)

Blanco: “Volem debats entre els candidats a la Presidència, sense exclusions”

Valencia Noticias | Redacción.- Ignacio Blanco, candidato de Esquerra Unida a ocupar la presidencia de la Generalitat, lamentaba hoy que “resulta molt simptomàtic que el Partit Socialista, i potser també el Partit Popular, preferisquen debats a dos. És el model bipartidista que està en crisi, que la societat ja no vol, que es demostrarà en les eleccions que no té vigència, però uns i altres, que responen al mateix perfil, al perfil de defensa d’un sistema polític que ha arruïnat a la població i únicament ha beneficiat als grans interessos econòmics, continuen entestats en repetir una i altra vegada les mateixes fórmules”.

Ignacio Blanco lamenta que el PP rechace el Plan de l'Us del Valencià

“Des d’Esquerra Unida volem debats a fons -señalaba el candidato de izquierdas-, debats sectorials per a que cada força política plantege el seu programa; nosaltres no tenim cap por al debat, tot el contrari, tenim propostes per a millorar la condició de vida i de treball dels valencians i les valencianes. I també volem debats generals entre els candidats a la Presidència, sense exclusions. Això si, lamentem no poder fer-los en Ràdio Televisió Valenciana”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.