Blaumut debuta a València i presenta al Palau de la Música el nou álbum ‘Equilibri’

El Péndulo | Redacción.- El grup Blaumut debuta a València demà dissabte (21:00 hores), a la Sala Rodrigo del Palau de la Música, dins del cicle “Rock, pop… al Palau” de l’auditori valencià. Presenta al públic el seu nou disc “Equilibri”, que compta amb la producció de Marc Parrot i és un pas endavant en la carrera d’este grup català. Liderat pel guitarrista Xavi de la Iglesia, està format també pel violinista Vassil Lambrinov, el violoncel·lista Oriol Aymat, el bateria Manel Pedrós i el contrabaixista i teclista Manuel Krapovickas. Es tracta d’una formació que ha aconseguit donar vida a un univers propi i recognoscible, marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop-folk, impregnada de tocs clàssics.

Blaumut.

Guanyadors de l’últim Premi Enderrock 2016 a l’artista de l’any, presenten este nou treball amb 13 cançons, després de l’exitós debut amb “El Turista”, i la confirmació amb el disc “El primer arbre del bosc”. Demà oferiran els assistents un “equilibri” amb un so més contundent i amb arranjaments de corda més acurats i sofisticats, també èpics i simfònics, balades i apunts d’electrònica. Continua d’esta manera este cicle, que es desenvoluparà fins al 20 de desembre i que tindrà com a pròximes cites a Jarabe de Palo, Zenet, Cooper, Tardor, Arcana has Soul, Kiko Veneno, Gener i La Reina Roja.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.