Cabussa’t de nou en la Travessia a Nade a València

València Notícies | Redacció.– A menys d’un mes de la clàssica Travessia a Nade de València l’organització ha obert el període d’inscripcions per a poder participar en una de les proves pertanyents al Circuit d’Aigües Obertes de la Comunitat Valenciana.  Travesía a nado del Puerto de Valencia.

La principal novetat d’esta edició de la Travessia a Nade de València residix en l’augment de la distància llarga fins als 2.500 metres, la distància curta es manté en els 750 metres.

La data límit per a poder inscriure’s és el dimarts 18 de juliol a les 12.00 PM. Els preus oscil·len entre els 5 i 10 euros segons la distància triada. Pots completar la teua inscripció a través de https://www.travesianadovalencia.com/inscripcion.php


Agenda pròxims esdeveniments:

Madison Beach Volley Tour 2017

06 Jul 2017 – 09 Jul 2017 | Tot el dia | platja Malva-rosa

http://www.fdmvalencia.es/eventos/madison-beach-volley-tour-2017/

XXIV Torneig de Futbol Platja Ciutat de València

15 Jul 2017 – 16 Jul 2017 | Tot el dia |

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xxiv-torneo-de-futbol-playa-ciudad-de-valencia/
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.