Calabuig aposta per un perfil profesional per a dirigir el Palau de Congressos

Valencia Noticias | Redacción.- El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València i president del Palau de Congressos, Joan Calabuig, ha apostat per un “perfil professional i independent, amb una trajectòria llarga, clara i incontestable” per a “iniciar una nova etapa i rellançar l’activitat” de l’organisme. D’esta manera, demà proposarà en el Consell d’Administració que l’actual sotsdirectora, Sylvia Andrés, assumisca (l’adreça) la direcció del mateix.

Calabuig ha destacat el “paper central” que ha exercit Andrés com a sotsdirectora del Palau de Congresos en el “dia a dia” de la gestió amb les empreses i proveïdors. Per això, ha remarcat que este nomenament aporta “professionalitat i experiència a la gestió”.

D’esta forma, ha subratllat que “s’inicia una nova etapa en la qual s’incrementarà la transparència i en la qual partirem de la situació real del Palau de Congressos per a poder rellançar la seua activitat”. Així, ha indicat que sol·licitarà a la Sindicatura de Comptes “una auditoria que ens permeta conèixer la situació real”.Calabuig propondrá a Sylvia Andrés para que asuma la dirección del Palacio de Congresos.

Joan Calabuig ha assegurat que tindrà “una major implicació en la coordinació amb altres departaments municipals implicats en l’organització d’esdeveniments i congressos però, també, amb la resta d’administracions que tenen espais en la ciutat que puguen albergar este tipus d’actes”.

Perfil professional

Sylvia Andrés és una professional amb més de 23 anys d’experiència, vinculada al Palau de Congressos de València des de la seua obertura el 1998, ocupant el lloc de sotsdirectora des del 2004.

Durant estos anys ha elaborat i liderat l’execució de funcions tècniques en àrees clau de l’activitat congressual: captació de negoci, relació amb clients, empreses, societats, agències i prescriptors, elaboració i seguiment del pla de màrqueting, gestió d’acords i aliances estratègiques, producció i desenvolupament d’esdeveniments, relació amb proveïdors, plantejament d’objectius comercials i control del pressupost.

Al juliol de 2010 el Palau de Congressos de València va ser triat com el Millor Centre Congressual del Món, la distinció de major prestigi a nivell internacional que l’Associació Internacional de Palaus de Congressos (AIPC) atorga a partir, exclusivament, de les valoracions expressades pels clients dels palaus i centres de congressos que aspiren a obtindre el guardó.

Anteriorment va realitzar funcions tant de vendes i obtenció d’ingressos com de compres i control de la despesa en empreses de gran consum, així com de selecció de personal (sector alimentació i assegurances).

       Inglés parlat i escrit nivell òptim, bilingüe en francès. És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, i té estudis de post-grau i Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.