Calabuig destaca l’increment del turisme xinés

València Noticies | Redacció.- El primer tinent d’alcalde i responsable de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, ha destacat hui l’increment de visitants xinesos a València que ha crescut el primer trimestre de l’any “més d’un 80 per cent”, i ha apuntat que l’expectativa és “mantindre esta tendència”.

Així mateix, a grans trets, ha explicat que els tres primers mesos de l’any s’han caracteritzat per un increment fort de l’estada mitjana. En concret, tant al gener com al febrer de 2016 va créixer un 10 per cent pel que fa als mateixos mesos de 2015 i al març, un 20 per cent. Això ha fet que cresqueren fins a un 40 % més de viatgers en els apartaments i un 15 per cent en els hotels, que continuen mantenint el 90 per cent de la demanda de turistes.

El primer teniente de alcalde participa en el primer reportaje sobre la Ruta de la Seda que realiza una televisión china.
image-364455

Calabuig ha realitzat estes declaracions amb motiu de l’entrevista que li ha realitzat este matí, a la Llotja, una productora xinesa que està preparant el primer reportatge sobre la Ruta de la Seda rodat a València. Sobre este tema, ha destacat que este esdeveniment és una “oportunitat per a mostrar l’extraordinari patrimoni de València” i “donar un impuls al turisme com a motor de creació d’ocupació estable i de qualitat”.

La designació de València com a Capital de la Seda en 2016 és un procés que va iniciar el passat mes de maig la Universitat de València, que està present en les rutes de la seda de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i de la Càtedra UNESCO.

Joan Calabuig ha destacat que s’espera que enguany el nombre de turistes xinesos que visita la nostra ciutat superaran els 30.000 visitants, i amb això experimentarà una de les majors progressions de totes les nacions que visiten València. Un creixement que, en la seua opinió, “obri grans perspectives de creixement”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.