Calabuig: “La Marina està avançant i hui s’ha fet un pas més per a dotar d’activitat el port”

València Noticies | Redacció.- El Consorci València 2007 ha aprovat la concessió de dos de les antigues bases de la America’s Cup. La base 2, que va ser seu de l’equip alemany, es destinarà a activitats relacionades amb la innovació en banca i assegurances, mentre que diverses plantes de la base 6, ocupada per l’equip de Nova Zelanda, es dedicarà a l’oci i l’hostaleria. Després de la reunió del Consorci, el regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, ha destacat que “la Marina està avançant i hui s’ha fet un pas més per a dotar d’activitat el port de València i, en este cas, la zona de la Marina”.

Joan Calabuig.
image-408729

El regidor, Joan Calabuig, ha assenyalat que la primera d’estes concessions “és molt important per a la creació d’empreses i, en general, per a la ciutat”. La segona base tindrà un ús relacionat amb l’oci i l’hostaleria, però també amb la promoció cultural. Calabuig ha apuntat que amb estes concessions “la Marina està en marxa i està rellançant la seua activitat. De fet, ja hi ha un interés creixent per part d’inversors i empreses que volen instal·lar-s’hi”.

Finalment, el regidor ha destacat que “estes adjudicacions d’avui condensen molt bé el projecte de la Marina, ja que esta pretén desenvolupar, d’una banda, la innovació i creació d’empreses i, de l’altra, l’oci i l’hostaleria, juntament amb totes les activitats relacionades amb la nàutica”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.