Calabuig signa el protocol de col.laboració amb la UNESCO per a les activitats de la Ruta de la Seda

València Noticies | Redacció.- El regidor de Turisme, Joan Calabuig, ha signat hui el protocol de col·laboració amb la UNESCO per a l’assessorament i la realització de les activitats programades a València dins de la iniciativa Ruta de la Seda. Calabuig ha destacat que l’objectiu és promocionar la nostra ciutat en tots els àmbits, no solament en el turístic, a partir de l’ancestral relació de la nostra ciutat amb el món de la seda.

El objetivo es desarrollar un producto en torno a la importancia de la seda en Valencia.
image-364966

Des de la Regidoria de Turisme, conjuntament amb la Generalitat, l’Agència Valenciana de Turisme i altres entitats, i en col·laboració amb la UNESCO, s’està construint el projecte de la Ruta de la Seda “amb el qual es pretén promocionar la ciutat de València en tots els seus aspectes. L’estratègia permetrà que els tallers de seda de la ciutat estiguen units de manera que puguen ser accessibles per als turistes”, ha assegurat Calabuig, que ha afegit que “el desenvolupament del producte de la seda a València s’unix a altres projectes que potencien el turisme de la ciutat a través de la cultura, la gastronomia o l’esport, entre altres.

El protocol destaca els aspectes enfocats a persones a les quals els interesse especialment l’origen, l’evolució o la projecció del patrimoni que hi ha en matèria de seda a València. “Perquè els turistes i ciutadans puguen identificar fàcilment estos llocs clau, es tractarà de senyalitzar les zones i promocionar específicament en les pàgines web el producte de la seda de València”, ha assenyalat el regidor de Turisme, Joan Calabuig.

El responsable municipal de turisme ha subratllat que “esta iniciativa és una nova oportunitat per a potenciar el turisme de la ciutat, ja que València ha tingut un gran protagonisme històric en l’elaboració i en la distribució i venda de la seda”. Des de la Regidoria de Turisme, Calabuig ha aprofitat per a destacar que “la seda també forma part de la nostra cultura en una festa tan important com les Falles. València posseïx un producte de gran valor que s’ha de projectar perquè siga un nou atractiu per a les persones que s’hi senten interessades”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.