Canviem Entre Tots aclarix la seua candidatura davant els mitjos de comunicació locals de Castelló

Comunicat oficial de Canviem Entre Tots explicant la seua proposta electoral.

Davant de les informacions aparegudes ahir a la prensa local, volíem agraïr l’oportunitat de poder explicar la nostra proposta:

Canviem Entre Tots és una candidatura que concorre legalment a les Eleccions Municipals del 2015 a Castelló de la Plana, amb el recolzament de signatures de persones inscrites a Podem.

A “Canviem Entre Tots” ni hi havia ni hi ha cap persona integrant del Consell Ciutadà Municipal de Podem Castelló de la Plana. Alló que si que hi ha és l’ADN de Podem, incloguent tant persones inscrites a Podem com persones independents que han subscrit els mateïxos codis étics, organitzatius i polítics.

A la nostra llista no hi ha cap duplicitat de càrrecs polítics. Nosaltres hem seguit sempre el mateix camí, fidels al projecte de Podem., no ens hem anat a cap altra plataforma amb exmilitants a uns altres partits polítics.

La nostra candidatura ha sigut triada a primàries obertes a tot el cens de Castelló sense llistes planxa. A més som les úniques persones que han respectat el treball fet al Cercle de Podem Castelló de la Plana per les diferents persones que ho han composat des del principi, recopil·lant les seues propostes consensuades a assemblees monogràfiques amb sectors socials de Castelló de la Plana i que conformaran el nostre programa municipal, que és per tant fruït del treball participatiu i de la intel·ligència col·lectiva.

Canviem Entre Tots no va a proferir cap falàcia com la que se’ns ha adreçat a nosaltres de “candidatura fantasma”. Estem orgullosses de com hem portat el nostre procés i desitjaríem que unes altres candidatures hagueren pogut dir lo mateïx amb els seus.

No desitgem entrar en cap discussió característica de la vella política, sinó centrar-nos a les veïnes i els veïns de Castelló de la Plana i els seus problemes.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.