Cap de setmana de Moros i Cristians al Marítim

València Notícies | Redacció.- Este cap de setmana se celebren diversos actes de Moros i Cristians als  barris del districte Marítim, amb motiu dels quals s’han establit els itineraris corresponents dels quals informa el Centre de Gestió del Trànsit de l’Ajuntament.Plano del evento.

A més del desembarcament en la platja de les Arenes, esta vesprada a partir de les 19:00h, i del Mercat Medieval que, des d’ahir, està instal·lat en el carrer de Pavia i el Passeig de Marítim, cal afegir l’entrada de Moros i Cristians, el dissabte dia 8, entre les 19:00h i les 00:00h hores. Discorrerà pel carrer de la Reina, entre el carrer de la Remunta i el de l’Arxipreste Vicent Gallart.

L’endemà, diumenge dia 19, tindrà lloc la Desfilada de la Glòria, entre les 11:00 i les 13:30h, pel carrer de Pavia, Mediterrani i Reina.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.