Cap de setmana de Moros i Cristians al Marítim

València Notícies | Redacció.- Este cap de setmana se celebren diversos actes de Moros i Cristians als  barris del districte Marítim, amb motiu dels quals s’han establit els itineraris corresponents dels quals informa el Centre de Gestió del Trànsit de l’Ajuntament.Plano del evento.

A més del desembarcament en la platja de les Arenes, esta vesprada a partir de les 19:00h, i del Mercat Medieval que, des d’ahir, està instal·lat en el carrer de Pavia i el Passeig de Marítim, cal afegir l’entrada de Moros i Cristians, el dissabte dia 8, entre les 19:00h i les 00:00h hores. Discorrerà pel carrer de la Reina, entre el carrer de la Remunta i el de l’Arxipreste Vicent Gallart.

L’endemà, diumenge dia 19, tindrà lloc la Desfilada de la Glòria, entre les 11:00 i les 13:30h, pel carrer de Pavia, Mediterrani i Reina.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.