BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Carles Mulet ha demanat hui al Senat a Rita Barberà que ‘done un pas endavant’ i ‘abandone l’escó’

img_0090
image-424255
La coalició ha secundat la supressió d’aforaments i reprovar el ministre d’Interior per les escoltes a grups polítics i ha abonat la idea d’implementar mesures d’urgència contra la pobresa energètica

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, s’ha dirigit aquest matí a la senadora territorial Rita Barberá per recomanar-“pel seu bé i el bé de les institucions, que renuncie al seu escó un cop el seu propi partit a les Corts Valencianes li ha dit que no confia en Vostè i aparte el focus mediàtic de Vostè i puga defensar-se, perquè cada dia que passa es fa malbé al País Valencià, a la classe política i a Vostè directament, i això tampoc ens agrada“. Les afirmacions les ha realitzat durant el debat d’una moció sobre la supressió del aforament de diputats, senadors i membres de les assemblees legislatives de les comunitats autònomes presentada pel Grup Parlamentari Socialista i que ha estat rebutjada.

Mulet ha assenyalat que el PP violarà els pactes de regeneració, contra el finançament il·legal i qualsevol altre que es demane tan prompte puga. “Són necessaris acords i mesures que vagen més enllà de les bones intencions per acabar amb privilegis com l’aforament. La nostra proposta és que, en casos flagrants es canvien les regles de l’ordenament, ja que veiem la possibilitat de revocar els càrrecs d’elecció indirecta i que, qui s’aparte dels comportaments ètics puga ser revocat per aquells diputats que el van nomenar, com en el cas dels senadors autonòmics, fòrmules que són possible en països com Canadà, Argentina o Suïssa i que mereixen ser valorades“, ha afegit.

D’altra banda Compromís ha secundat les mocions que buscaven reprovar el ministre d’Interior, Jorge Fernández-Díaz per les escoltes a grups polítics (presentada per l’antiga Convergència) i va abonar la idea d’implementar mesures d’urgència contra la pobresa energètica (presentada per Podem).

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.