Carlos Areces y Aníbal Gómez porten l’esperit de Muchachada Nui a una sessió DJ en la Gran Fira

El Péndulo | Redacció.- Una barreja entre l’humor, la transgressió i l’univers propi de programes de televisió que van marcar una època, com Muchachada Nui o Museo Coconut, arriba a la Gran Fira de València amb els còmics i actors Carlos Areces i Aníbal Gómez. Este dissabte, a partir de les 23:00 hores, en la plaça de Viriat, començarà una de les sessions DJ de l’estiu.

Carlos Areces.
image-404098

La plaça de Viriat es convertirà en una sala de ball carregada d’èxits de tots els estils i totes les èpoques, des de Mocedades fins a AC/DC, i on no faltaran hits del gènere personal creats per Areces i Gómez. Algunes d’estes cançons són Cuidado con el Cyborg, Viejoven o Tonta Gilipó.

Emmarcat dins de la Gran Fira de València, l’espectacle serà gratuït i obert a tots els públics, amb la qual cosa s’amplia l’oferta musical que durant tot juliol inunda la ciutat de propostes culturals.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.