Carrasco: “El *bipartito incrementa la inversió en transport públic però oblida un dels més necessaris ara mateix, el dels xiquets del *Raval *Universitari”

getfile
image-447867
El *bipartito va adquirir un compromís amb aquestes famílies en aprovar-se en el Ple de setembre que assumiria el cost del mateix de manera urgent i temporal

Carrasco: “La solució no arriba, el *bipartito exigeix al govern central però se li oblida reclamar quan el govern és del seu mateix signe polític”

El Grup Municipal Popular considera més oportú que mai que el *bipartito reivindique i aconseguisca de manera urgent l’autorització que necessita de la *Consellería per a engegar, sense més demora, el transport escolar per als xiquets del *Raval *Universitari.

La portaveu popular en l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, ha manifestat: “El *bipartito acaba d’aprovar, de manera molt encertada, incrementar en un 15% el pressupost reservat a l’àrea de mobilitat, però segueix oblidant el transport més urgent per als pares del *Raval *Universitari, el que vénen reclamant des de juny de l’any passat”.

“Des del Grup Municipal Popular venim sol·licitant, des d’abans que començaren les classes, que se’ls donara una solució als pares que no van poder escolaritzar als seus fills en el *Raval *Universitari, a causa de la disminució de la ràtio en les aules”. Espanya recorda que el conseller d’Educació, Vicent Marçà va declinar reunir-se amb ells i no ho ha fet fins ara.

“S’incrementa, de manera molt encertada, en un 15% el pressupost reservat a aquesta àrea, però gens se sap del transport escolar dels xiquets del *Raval *Universitari”

“Aquesta reivindicació va ser portada al Ple de setembre i, amb els vots de tots els grups polítics, el *bipartito va adquirir el compromís d’assumir econòmicament el transport escolar, com a mesura urgent i temporal, però han passat cinc mesos i la solució no arriba”.

“Si l’única trava, que impedeix que s’engegue aquest transport escolar gratuït, la posa *Consellería, per què el *bipartito no li reclama a aquesta administració autonòmica amb la mateixa urgència i insistència que sí ho fa per a les qüestions que depenen del govern central?”

Els populars enlletgeixen al *bipartito que el retard en l’engegada d’aquest compromís plenari segueix sumint a les famílies en la impotència i la desesperació, perquè cada dia es veuen obligades a portar als seus fills a altres escoles que estan a 2 quilòmetres.

Begoña Carrasco conclou: “A aquest pas conclourà el curs escolar sense que les famílies hagen pogut acollir-se a aquesta solució transitòria que suposa el transport escolar gratuït per als seus fills, i el *bipartito haurà incomplit un altre dels seus compromisos amb la ciutadania”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.