BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló acull la fira ChocoCas amb la previsió d’aconseguir les 8.000 visites

161103-presentacion-chococas-1

La regidora Patricia Puerta destaca aquest certamen com a motor de difusió dels productes artesans locals i provincials

Castelló viu el seu cap de setmana més dolç. La Fira de la Xocolata, el dolç i el pa artesà (ChocoCas) se celebrarà des de demà fins al diumenge en la Pèrgola amb un programa de més de 40 activitats i la previsió de rebre 8.000 visites. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha reiterat una vegada més l’aposta del Govern municipal “per les fires que, com ChocoCas, ajuden a dinamitzar el comerç local, es converteixen en un focus d’atracció de visitants i posen en valor els nostres productes artesans”.

El certamen, organitzat per l’Associació Provincial de Fleca i Pastisseria de Castelló (APANCAS) i Imagina Comunicació, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, que demostra així el seu “suport a les iniciatives que ajuden a divulgar els nostres productes locals”, ha insistit Puerta, qui ha presentat avui la novena edició de ChocoCas junt al president d’APANCAS, Cripiano Cortés, i Lledó Domingo.

ChocoCas ja s’ha consolidat com una fira de referència a nivell provincial on la xocolata, el dolç i el pa artesà són els grans protagonistes. El certamen comptarà en aquesta edició amb prop de 40 expositors, amb el denominador comú d’oferir les últimes novetats relacionades amb els productes de xocolata i els seus derivats. Els qui passegen per la fira de la xocolata, el dolç i la fleca artesana de Castelló podran trobar des de vins, sabons, pastissos, galetes, bombons, torrons, dònuts, mel, gelats, pastissos… tot de xocolata.

La programació inclou diferents zones, una infantil que enguany multiplica per quatre l’espai fins a aconseguir els 200 metres quadrats, i comprèn tallers, activitats lúdiques, de dibuix amb xocolata, demostracions, una degustació de paella de xocolata, tastos i regals. A més, es mantenen els concursos de pastissos de xocolata, el del millor pa de Castelló i el de Rotllets d’Anís.

El president d’APANCAS, Cipriano Cortés, ha subratllat que ChocoCas “s’ha convertit en un referent provincial que permet adquirir especialitats artesanes autòctones” pel que ha convidat a acudir a la Pèrgola. Per la seua banda, Lledó Domingo ha recordat que “els 1.500 metres de la Pèrgola es convertiran en el punt de trobada més llaminer de la província, amb la xocolata, la rebosteria, el dolç i el pa artesà com a protagonistes”. L’horari de la fira serà de divendres 16.00 a 20.00 i dissabte i diumenge de 16.00 a 20.00.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.