BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló anima als escolars a pensar com seria un món més just i solidari

Benestar Social convoca el concurs ‘Altre món és possible’ per a estimular la capacitat creativa que promoga els canvis

 Les arts plàstiques i la creació literària com a vehicles per a demostrar que un altre món és possible. La Regidoria de Benestar Social ha convocat la novena edició del concurs escolarUn altre món és possible… per un món més just i solidari dirigit a l’alumnat de tercer cicle de Primària i 1º i 2º de l’ESO de la ciutat de Castelló. El regidor José Luis López ha explicat que l’objectiu del concurs és “estimular i premiar els treballs relacionats amb la situació i condicions de vida dels països en vies de desenvolupament, així com la capacitat creativa per a promoure els canvis necessaris que facen possible un món més just i solidari”.

 Els participants podran exposar com és un món més just i solidari a través de dues modalitats: les arts plàstiques, amb un dibuix, còmic o collage, o la creació literària, a través d’una redacció, conte o poema. El termini de presentació dels treballs serà del 8 al 22 de febrer de 2016 i hauran de lliurar-se en el Registre General de l’Ajuntament o en els registres de les Juntes de Districte.

 “Des de la Regidoria de Benestar Social reconeixerem el compromís i la creativitat amb tres premis per modalitat que consistiran en una *ablet per al primer premi, un reproductor mp4 per al segon i un lot de llibres per valor de 90 euros per al tercer”, ha explicat el regidor de Benestar Social. Un jurat s’encarregarà de determinar quines són les propostes guanyadores en cadascuna de les modalitats.

 En la modalitat d’arts plàstiques, els treballs es presentaran en grandària DIN-A3 i en la modalitat de creació literària, l’extensió màxima serà de dos folis DIN-A4 a una cara amb tipus de lletra Arial 12 amb interlineat 1,5 cm. En tots els treballs, siga el que siga la modalitat, figurarà el títol o lema al·lusiu al tema de la convocatòria Un altre món és possible… per un món més just i solidari. Es presentaran en sobre tancat i en el dors s’indicarà el nom i adreça del centre escolar, cicle educatiu, modalitat en la qual participa, nom del professor o professora responsable i curs escolar 2015-16.

 Ja a l’interior del sobre, el dors del treball anirà identificat amb el nom de l’autor o autora (nom i cognoms, edat, curs i classe) i el centre escolar al que pertany.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.