Castelló anuncia l’elaboració del Pla Municipal del Voluntariat per a 2016

El regidor José Luis López visita la Fira del Voluntariat en la plaça Santa Clara per a agrair la tasca de les entitats socials

El voluntariat deixa petjada. És el lema de la samarreta que ha lluït la batucada amb la qual s’ha inaugurat la Fira del Voluntariat celebrada hui en la plaça Santa Clara de Castelló organitzada per la Plataforma Valenciana del Voluntariat en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló i en la qual han participat 18 entitats. El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha visitat la fira per a “agrair la labor extraordinària que realitzen les entitats socials i que no seria possible sense els voluntaris i les voluntàries”.

El regidor ha anunciat l’elaboració del Pla Municipal del Voluntariat de Castelló per a 2016 amb l’objectiu de fomentar aquesta activitat solidària entre la ciutadania. “Com a administració pública considerem que hem de fomentar el voluntariat en les entitats socials. El nostre paper com a Ajuntament ha de ser el de canalitzar l’activitat solidària dels i les castellonenques cap a les entitats socials”, ha apuntat López.

feria del voluntariado 1
image-277528

Aquesta serà l’essència del Pla Municipal del Voluntariat en el qual ja està treballant el Consell Municipal de Benestar Social en col·laboració amb la Plataforma Valenciana del Voluntariat. “Creiem que des de l’Ajuntament hem de recolzar a les entitats i canalitzar el voluntariat cap a les associacions socials”, ha detallat el regidor de Benestar Social.

La Fira del Voluntariat de Santa Clara, convocada amb l’objectiu de difondre les accions que realitzen les entitats, ha servit per a visibilitzar una àmplia representació del voluntariat en àmbits tan diversos com el de menors, drogodependències, discapacitat, xiquets superdotats, malalties mentals, persones majors, emergència social, salut emocional o acolliment familiar.

Les entitats que han participat enguany en la Fira del Voluntariat són l’Associació Chakra Corazón, l’Associació de Famílies Educadores, Psicòlogues i Psicòlegs sense Fronteres, l’Associació de Servei i Suport al Menor, Patim, l’Associació Asperger, l’Associació d’Esclerosi Múltiple, la Fundació Borja Sánchez, l’editorial Acen, AFA Castelló, l’Associació de Familiars per als Drets del Malalt Mental (Afdem), el Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (*Secot), Creu Roja, Projecte Amigó, ACAST, ILêWASI, Erasmus Student Network i l’Associació Espanyola contra el Càncer.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.