Castelló aspira a reunir vora 1.000 persones en la Marxa a peu per les ermites

rdp-marxa-ermites-castello
image-425377
El regidor d’Esports i Ermites, Enric Porcar, ha presentat la tercera edició de la iniciativa, que es durà a terme el proper dissabte 15

El regidor d’Esports i Ermites de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat aquest dilluns la tercera edició de la Marxa a peu per les ermites, una iniciativa “que té una part esportiva i una altra cultural, atès que es recorre una part important del patrimoni de Castelló com són aquests edificis”. L’excursió serà el proper dia 15 i eixirà a les 7.00 hores de la plaça Major de la ciutat.

Els participants aniran, per ordre, fins a l’ermita de Sant Nicolau de la Font, Sant Francesc, la Magdalena (on es farà l’esmorzar), Sant Roc, la basílica del Lledó, Sant Isidre, Sant Josep i Sant Jaume de Fadrell. El preu per participar en el recorregut és de 3 euros, que també inclourà el servei d’autobús per tornar a Castelló durant tota la vesprada. Cal assenyalar que la festa no acaba amb el dinar, ja que després hi haurà el concert de Sarau Folk.

El regidor Enric Porcar ha avançat que l’objectiu de l’Ajuntament és que la marxa reunisca vora 1.000 persones, una xifra superior a la de l’any passat, quan en van participar quasi 700. La iniciativa compta amb el suport i la col·laboració de diferents entitats públiques i empreses privades.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.