Castelló avança l’encès de les llums de Nadal per a fer-ho coincidir amb el Black Friday

La regidora Patricia Puerta confia que “l’ambientació nadalenca contribuïsca a dinamitzar el xicotet comerç”

L’Ajuntament de Castelló ha avançat l’encès de les llums de Nadal per a fer-ho coincidir amb el Black Friday. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha anunciat que “l’acte oficial d’encès de les llums nadalenques de la ciutat se celebrarà aquest divendres 27 de novembre a les 18:30, amb el que avancem l’encès una setmana respecte a l’any passat”. Les llums especials de Nadal romandran enceses fins al 6 de gener de 2016.

Puerta confia que “amb l’avançament de l’encès de les llums de Nadal, l’ambientació ajude a dinamitzar l’activitat comercial en els xicotets comerços de la nostra ciutat en una de les campanyes més importants de l’any”. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica recorda la importància “de fer les compres en el comerç de proximitat perquè són els que ens ajuden a generar riquesa en els nostres barris i dinamitzen l’activitat econòmica i social de la nostra ciutat”.

Quant a les dades tècniques, un 88,6% de les bombetes instal·lades corresponen a baix consum, fil lluminós i*leds i l’11,4% són microllums. El cost de l’energia consumida per l’enllumenat ascendeix a 7.122 euros i l’horari serà de 17.40 a 1.40 els dies 24, 25 i 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener mentre que la resta de la campanya serà de 17.40 a 22.40. S’estima que el consum d’energia serà de 8.296 kWh.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica ha insistit en l’aposta del Govern municipal “per un model comercial de proximitat” amb mesures com l’avançament de l’encès de les llums de Nadal, l’engegada de la campanya de dinamització comercial De compres pel nostre barri que per primera vegada ha inclòs a tots els districtes de la ciutat o la celebració de nous esdeveniments com la Fira Western o la Foodie Fest”.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.