Castelló contracta a 84 persones en situació d’atur dins del Pla d’Ocupació Conjunta


La regidora Patricia Puerta destaca la incorporació de diferents categories i especialitats “per a donar una resposta més àmplia”

L’edifici de Quatre Cantons ha acollit avui la signatura del contracte de les 84 persones acollides al Pla d’Ocupació Conjunta 2015 en el qual participen l’Ajuntament de Castelló, la Diputació i la Generalitat Valenciana. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, els ha donat la benvinguda i ha subratllat el compromís del nou equip de Govern “de fer els esforços que siguen necessaris per a generar oportunitats d’ocupació per a els qui més fort està colpejant la crisi”.

empleados ayuntamiento 1
image-263582

La Regidoria, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, ha centralitzat la signatura dels 84 contractes en Quatre Cantons per a facilitar la tramitació i resoldre els dubtes que pogueren eixir. Des d’avui mateix, les persones participants en el Pla d’Ocupació Conjunta s’han incorporat als diferents llocs de treball. Aquest programa suposa la contractació de més d’una desena d’especialitats diferents com són electricitat, pintura, obra de paleta, jardineria, administratius, psicòlegs, mediadors interculturals, treballadors socials o prevenció de riscos laborals.

“Les contractacions abasten diferents categories professionals a més de diferents especialitats amb l’objectiu, precisament, d’arribar a una major varietat de persones aturades. Entre les 84 persones que avui han signat el seu contracte hi ha diferents perfils, tant des del punt de vista de la formació com de l’edat, i diferents situacions personals i professionals, la qual cosa enriqueix encara més aquest Pla d’Ocupació Conjunta”, ha explicat la regidora Patricia Puerta.

En tots els casos es tracta d’un contracte temporal de dos mesos, cofinançat per les tres institucions. Els treballadors i treballadores han sigut remesos per l’oficina del Servef i han passat un procés selectiu que ha consistit en l’aplicació d’un barem publicat en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Els treballadors s’han incorporat a diferents dependències municipals, com les Brigades Municipals, el Patronat d’Esports, el Patronat de Turisme, els Serveis Socials Municipals, Tresoreria, Gestió Econòmica, Participació Ciutadana, Consum, l’Agència de Desenvolupament Local, Amics, etcètera.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.