Castelló disposarà d’un tren turístic que recorrerà els llocs de major interès

El vehicle tindrà dos recorreguts diferenciats per a la temporada d’estiu i la d’hivern

El vicealcalde i portaveu del Govern Municipal, Enric Nomdedéu, ha anunciat aquest matí després de celebrar-se la Junta de Govern Local que la mateixa ha decidit l’autorització per a “l’ús comú especial de les vies públiques de Castelló per a l’explotació d’un tren turístic per termini de quatre anys”.

151204 rp junta de gobern (4)
image-276882

Així, Castelló comptarà amb el servei de tren turístic que recorrerà els llocs de major interès històric i cultural de la ciutat. El tren tindrà dos recorreguts diferenciats segons l’estació de l’any. La ruta d’hivern o ‘Ruta Tren Turístic de Castelló’ tindrà el següent recorregut: plaça de l’Herba, Major, Mª Agustina, Avinguda de Lledó, Pintor Carbó, Matilde Salvador, Avinguda de Lledó, Basílica de Lledó, Calderón de la Barca, Plaça Teodoro Izquierdo, Sant Roc, Sant Félix, Plaça Clavé, Enmig, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla, Sant Vicent, Pérez Galdós, Llucena, Avinguda Barcelona, Doctor Clará, Navarra, Porta del Sol, Falcó, Plaça de la Pau, Gasset, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla, Avinguda del Rei en Jaume, Colón i Plaça de l’Herba.
Per la seua banda, la ruta d’hivern o ‘Ruta Tren Turístic del Grau de Castelló’ recorrerà: Plaza del Mar, Passeig Bonavista, Rotonda Font del Centenari, Casino de Castelló, Marina Port, Rotonda Autoritat Portuària, Rotonda Font del Centenari, Avinguda Ferrandis Salvador, Pinar, Carrer Projecte núm. 325, Planetari, Avinguda de les Petxines, Passeig Marítim Parc Litoral, CV-1501, desembocadura del Riu Sec Aeroclub, Avinguda Ferrandis Salvador, Passeig Bonavista, Real Club Nàutic, Port Pesquer, Rotonda Barca i Plaça del Mar.
A més, el tren turístic disposarà de centre d’informació amb oficines per a atenció al client en persona, atenció per email i telèfon amb un centre de coordinació operatiu les 24 hores per a atendre qualsevol consulta o incidència i una web amb informació detallada del tren.
El tren oferirà també servei de guiat turístic de veu en diversos idiomes que proporcione informació per cada zona per la qual passe amb informació històrica i cultural.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.