Castelló duplica les places de l’aparcament de l’aeroclub per a donar servei a la platja del Gurugú

visita zona aparcamiento aeroclub
image-379302
L’alcaldessa, Amparo Marco, explica que el nou pàrquing comptarà amb 500 places que serviran per a pal·liar la falta d’estacionament durant l’estiu

El Govern municipal ha iniciat aquesta setmana les obres d’ampliació de l’aparcament situat al costat de l’aeroclub per a facilitar l’estacionament de vehicles en la platja del Gurugú durant l’estiu, l’època de major afluència de visitants. Així ho ha anunciat l’alcaldessa, Amparo Marco, qui ha explicat que les obres finalitzaran al voltant del 20 de juny, amb l’objectiu que el pàrquing estiga operatiu per a la festa de la Nit de Sant Joan, en la qual milers de persones es desplacen fins a la platja.

Gràcies a aquesta actuació, aquest aparcament passarà de tenir una superfície de 4.000 metres quadrats a 9.000, duplicant les places d’aparcament fins a aconseguir arribar a 500. Les obres consisteixen en el farciment del terraplè existent en la zona amb 10.000m3 de material, el clos de 600 metres lineals i l’adequació de dues portes d’accés de sis metres cadascuna.

La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha recordat que l’any passat es va reobrir aquest aparcament, que havia romàs tancat durant anys, gràcies a la gestió del Govern municipal que es va asseure a negociar amb el aeroclub conscient de la necessitat d’ampliar les places d’aparcament en la platja del Gurugú. Puerta també ha explicat que l’ampliació d’aquest aparcament no és l’única millora que s’ha escomès en les platges aquest estiu. Així, a més de les labors de neteja i manteniment habituals, s’ha ampliat el nombre de condícies fixes i portàtils; s’estan realitzant una sèrie d’obres de millora per a augmentar la pressió en les dutxes i rentapeus, una reivindicació constant dels usuaris de les platges; s’ha realitzat per primera vegada la instal·lació de baranes en les zones del passeig on existeix un important desnivell pel que fa a la platja, per a millorar la seguretat, i s’ha procedit a retirar nombrosos pals, tanques i cartells de senyalització que havien quedat obsolets i es trobaven en mal estat.

Per la seua banda, l’alcaldessa ha afirmat que “aquestes actuacions són xicotetes millores que els usuaris de les platges de Castelló ja van a notar aquest estiu i que tenen com a objectiu millorar els serveis i la qualitat de les nostres platges, que un any més compten amb la distinció de la Bandera Blava, i convertir-les en un pol d’atracció turística”
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.