Castelló elabora un cens de parets públiques per a comunicar-se amb els joves usant grafiti

06-06-2017 Castelló elabora un cens de parets públiques per a comunicar-se amb els joves usant grafitiEl regidor de Joventut, José Luis López, destaca que la iniciativa té per objecte combinar art urbà amb campanyes de prevenció

La Regidoria de Joventut, sota la direcció de José Luis López, liderarà un programa pioner a Castelló pel qual posarà a la disposició dels artistes del grafiti urbà un cens de murs públics on puguen posar en pràctica aquesta disciplina artística amb l’objectiu de realitzar campanyes de sensibilització social.

D’aquesta manera, López ha explicat que “els joves disposaran per primera vegada en la ciutat d’un catàleg de parets legals per a expressar-se, uns espais que alhora serviran també de canal de comunicació per a transmetre missatges de caràcter social i preventiu cap a la població de menor edat”.

La iniciativa, que també compta amb la col·laboració de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i de les entitats vinculades al món del grafiti, ja ha començat a rodar amb la creació d’un catàleg de murs lliures. L’edil de Joventut ha destacat que “estem treballant per a disposar al més prompte possible d’aqueix catàleg de parets municipals per a portar a la pràctica aquesta col·laboració”.

A més de servir de canal de comunicació amb la joventut, aquest projecte contribuirà a desenvolupar l’art del grafiti de forma controlada dignificant alguns espais de la via pública de la ciutat ja que fins ara no hi havia parets disponibles per a aquests artistes.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.