Castelló es consolida com a gran aparador de les cerimònies amb una nova edició de la Feria Tu Boda

feria-tu-boda
La regidora Patricia Puerta destaca la qualitat i varietat d’un certamen que reunirà a 65 empreses i 3.000 persones en l’Auditori

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha presentat avui la XVI Edició de la Feria Tu Boda, que se celebrarà del 25 al 27 de novembre en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, junt a l’organitzador del certamen, Pablo Morte. “Aquesta fira es converteix, un any més, en el millor aparador de noces i cerimònies en tota la província, on es recreen tots els estils i es marca tendència. A més és la mostra amb major oferta expositiva i alhora més multisectorial de quantes s’organitzen a Castelló”, ha destacat Puerta.

Gastronomia, restauració, moda, complements, joieria, floristeria, bellesa, salut, fotografia, viatges o wedding planners són alguns dels sectors representats en aquest certamen, que comptarà amb 65 empreses distribuïdes en 72 expositors. “El 53% dels expositors són de Castelló ciutat; un 35% de la província i la resta de València i altres províncies”, segons ha explicat Morte.

L’organització aspira a repetir la xifra de 3.000 visitants de la passada edició. “Les expectatives són bones i, de fet, ja tenim 400 parelles inscrites en la web”, ha afegit. La Feria Tu Boda també inclou un replet programa d’activitats paral·leles i el sorteig per a parelles amb premis dels diferents expositors. Enguany, a més, augmenta el nombre de desfilades. El dissabte ho faran Modes Rossy i Paco Roca, a partir de les 18.00, i el diumenge, també a la mateixa hora, ho farà Higinio Mateu.

 

Pablo Morte, director de Mibalia, també ha volgut destacar que “el 80% d’expositors participants repeteix d’una edició a una altra, la qual cosa reflecteix l’èxit de la convocatòria”.

 

Des de la regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Ocupació han subratllat la seua col·laboració en la setzena edició de la Feria Tu Boda per la seua contribució al dinamisme econòmic i comercial de la ciutat. “Estem convençuts que està consolidada com la fira de noces, cerimònies i esdeveniments més potent i amb més repercussió de la província. Però que, a més, té un pes relatiu cada vegada major a la Comunitat Valenciana”, ha afirmat la regidora Patricia Puerta.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.