Castelló impulsa per primera vegada una campanya de dinamització comercial en tots els districtes

Dinamización comercialLa regidora Patricia Puerta presenta ‘De compres pel nostre barri’ amb descomptes, promocions, animació infantil i música

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha presentat avui la primera campanya municipal de dinamització comercial amb una visió global que inclou a tots els districtes de la ciutat. “De compres pel nostre barri” es desenvoluparà els dissabtes en horari comercial –matí i vesprada- des d’aquest dissabte 17 d’octubre fins al pròxim 21 de novembre. “L’objectiu principal és portar la dinamització comercial a tots els districtes de la ciutat, convidar als nostres veïns al fet que isquen al carrer, gaudisquen del seu barri i dels seus comerços, el de proximitat, en un dissabte ple d’ofertes especials i activitats familiars”, ha subratllat Patricia Puerta.

“De compres pel nostre barri” inclou animació infantil com a castell inflable, pintacares, globoflèxia i personatges animats, concerts de música en directe i descomptes en cafeteries. L’accés a aquestes activitats s’obtindrà a través de tiquets que se sol·liciten en els comerços del barri, que a més comptaran amb taules d’oportunitats plenes d’ofertes i productes rebaixats que només es posaran trobar durant els dies de la campanya.

Aquesta campanya va a oferir en total 900 descomptes en cafeteries, prop d’1.000 taules d’oportunitats en més d’1.000 comerços, 24.000 tiquets d’accés a les activitats, 24 activitats familiars i sis concerts en directe a càrrec de dos músics en horari de matí i vesprada. La regidora Patrícia Porta ha reiterat que “recolzant als nostres comerços fem més barri i més ciutat”.

La dinamització arranca aquest dissabte en el districte Sud, en la plaça Vilanova d’Alcolea. El dissabte 24 d’octubre, la dinamització es trasllada al districte Oest, a la Plaça Pintor *Sorolla. El dia 31 d’octubre a la plaça Illes Columbretes i els comerços del districte Nord. El següent serà el dissabte 7 de novembre en la plaça Doctor Marañón, en el districte Aquest; el dissabte 14 de novembre serà el torn del districte Centre amb activitats en la plaça Botànic Calduch i la campanya “De compres pel nostre barri” es tancarà el 21 de novembre en la Plaça Mare de Déu del Carme, cantonada avinguda Sant Pere i carrer Juan Sebastián Elcano, del Grau.

“Aquesta campanya aposta pel comerç de proximitat dinamitzant tota la ciutat, districte a districte, al llarg de sis setmanes des d’octubre a novembre. Recolzem al petit comerç com a dinamitzador de la nostra ciutat i de la qualitat de vida dels castellonencs i, a més, “De compres pel nostre barri” respon al compromís ferm d’aquesta Regidoria d’oferir les mateixes oportunitats a tots els districtes”, ha conclòs la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

Més informació: www.decompraspornuestrobarrio.com

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.