BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló impulsa per primera vegada una campanya de dinamització comercial en tots els districtes

Dinamización comercialLa regidora Patricia Puerta presenta ‘De compres pel nostre barri’ amb descomptes, promocions, animació infantil i música

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha presentat avui la primera campanya municipal de dinamització comercial amb una visió global que inclou a tots els districtes de la ciutat. “De compres pel nostre barri” es desenvoluparà els dissabtes en horari comercial –matí i vesprada- des d’aquest dissabte 17 d’octubre fins al pròxim 21 de novembre. “L’objectiu principal és portar la dinamització comercial a tots els districtes de la ciutat, convidar als nostres veïns al fet que isquen al carrer, gaudisquen del seu barri i dels seus comerços, el de proximitat, en un dissabte ple d’ofertes especials i activitats familiars”, ha subratllat Patricia Puerta.

“De compres pel nostre barri” inclou animació infantil com a castell inflable, pintacares, globoflèxia i personatges animats, concerts de música en directe i descomptes en cafeteries. L’accés a aquestes activitats s’obtindrà a través de tiquets que se sol·liciten en els comerços del barri, que a més comptaran amb taules d’oportunitats plenes d’ofertes i productes rebaixats que només es posaran trobar durant els dies de la campanya.

Aquesta campanya va a oferir en total 900 descomptes en cafeteries, prop d’1.000 taules d’oportunitats en més d’1.000 comerços, 24.000 tiquets d’accés a les activitats, 24 activitats familiars i sis concerts en directe a càrrec de dos músics en horari de matí i vesprada. La regidora Patrícia Porta ha reiterat que “recolzant als nostres comerços fem més barri i més ciutat”.

La dinamització arranca aquest dissabte en el districte Sud, en la plaça Vilanova d’Alcolea. El dissabte 24 d’octubre, la dinamització es trasllada al districte Oest, a la Plaça Pintor *Sorolla. El dia 31 d’octubre a la plaça Illes Columbretes i els comerços del districte Nord. El següent serà el dissabte 7 de novembre en la plaça Doctor Marañón, en el districte Aquest; el dissabte 14 de novembre serà el torn del districte Centre amb activitats en la plaça Botànic Calduch i la campanya “De compres pel nostre barri” es tancarà el 21 de novembre en la Plaça Mare de Déu del Carme, cantonada avinguda Sant Pere i carrer Juan Sebastián Elcano, del Grau.

“Aquesta campanya aposta pel comerç de proximitat dinamitzant tota la ciutat, districte a districte, al llarg de sis setmanes des d’octubre a novembre. Recolzem al petit comerç com a dinamitzador de la nostra ciutat i de la qualitat de vida dels castellonencs i, a més, “De compres pel nostre barri” respon al compromís ferm d’aquesta Regidoria d’oferir les mateixes oportunitats a tots els districtes”, ha conclòs la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

Més informació: www.decompraspornuestrobarrio.com

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.