Castelló impulsa un estudi demogràfic per a conéixer la inclusió social del poble gitano en la ciutat

170405 celebración día del poble gitano (2)El regidor de Benestar Social destaca la importància de reivindicar la cultura i drets del col·lectiu en l’obertura dels actes commemoratius del Dia Internacional del Poble Gitano

L’Ajuntament de Castelló impulsarà un estudi demogràfic per a conéixer la inclusió social del poble gitano en la capital de la Plana, un informe que per primera vegada s’elaborarà amb la participació de l’Observatori Tècnic Gitano que aglutina a les tres entitats gitanes que hi ha en la ciutat, Associació Gitana, Secretariat Gitano i Convivència Social.

Així ho ha anunciat este matí el regidor de Benestar Social, José Luis López, en l’obertura dels actes que tindran lloc des de hui i fins a dissabte que ve a Castelló amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Poble Gitano, fixada el 8 d’abril, una data que pren enguany major rellevància ja que per primera vegada s’ha triat la ciutat com a representant de la Comunitat Valenciana per a la commemoració de l’esmentada efemèrides.

López ha destacat el respatler de l’equip de govern a la celebració del Dia Internacional del Poble Gitano, així com “la importància de reivindicar la cultura i drets de les persones gitanes, perquè formeu part del futur d’esta ciutat i del seu present i entre tots hem de construir un Castelló que respecte persones i cultures. Amb les nostres similituds i les nostres diferències tots som i fem Castelló”, ha dit.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.