Castelló inicia la millora de la pavimentació de l’avinguda Casalduch

170227 obras avda. casalduchLes obres obliguen a tallar un carril al tràfic durant dues setmanes

L’Ajuntament de Castelló ha iniciat la repavimentació de l’avinguda Casalduch, entre el carrer Fola i l’avinguda Borriana, una actuació que pretén millorar l’asfaltat d’aquest important vial d’eixida de la ciutat i que forma part de la ronda Centre. Aquesta obra s’emmarca dins d’el pressupost de manteniment amb què compta el Consistori.

La primera fase, es tallarà completament al tràfic el carril dret sentit eixida ciutat en el tram afectat, ocupant-se així mateix l’aparcament adjacent, mantenint la permeabilitat sempre que siga possible dels carrers perpendiculars a l’avinguda Casalduch. Per al manteniment del tràfic pel carril restant, caldrà l’ocupació de l’aparcament del costat esquerre sentit eixida ciutat.

Per a la segona fase es procedirà de la mateixa manera, ocupant el carril
esquerre i l’aparcament adjacent, mantenint el tràfic pel
carril restant i l’aparcament. Les obres es perllongaran fins al 13 de març pel que durant aquestes dues setmanes es restringirà el tràfic.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.