Castelló invertirà més de 450.000 euros en la modernització i millora d’infraestructures del polígon Pullman

01-08-2018 reunió polígon pulmanL’IVACE concedeix una subvenció del 90% del cost dins de la línia d’ajudes a àrees industrials i enclavaments tecnològics

El projecte presentat per l’Ajuntament persegueix millorar l’entorn, la seguretat dels usuaris, l’accessibilitat i la mobilitat

L’Ajuntament de Castelló executarà un projecte integral de millora del polígon industrial Pullman, un dels més antics de la ciutat situat en l’accés Sud a la ciutat, al costat de la Ciutat del Transport. El projecte presentat per la Regidoria d’Ordenació del Territori, a través de l’àrea de Serveis Públics, suposarà una inversió de 457.900 euros en dues anualitats (2018 i 2019), dels quals l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) subvencionarà 415.577 euros.

En concret, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, de la qual depèn l’IVACE, concedirà en 2018 una ajuda de 166.509 euros que suposa el 70,56% del pressupost total que invertirà l’Ajuntament de Castelló aquesta anualitat, i de 249.068 euros el pròxim any, la qual cosa suposarà una subvenció del 100%.

La proposta municipal de modernització i millora d’infraestructures i serveis d’aquest enclavament industrial s’assenta sobre tres pilars bàsics: garantir la seguretat dels usuaris de l’àrea industrial; resoldre el problema d’accessibilitat i mobilitat que existeix i millora l’entorn del polígon.

“L’objectiu d’aquesta actuació passa per millorar, modernitzar i dotar a l’àrea industrial de les infraestructures i serveis que requereix per a potenciar i afavorir la implantació de noves indústries que reactiven l’activitat econòmica, així com millorar la productivitat de les existents en aquesta àrea industrial”, destaca el regidor responsable de l’àrea de Serveis Públics, Rafa Simó.

En aquest sentit, la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha destacat que aquest tipus d’inversions urbanístiques “suposen un suport extra a la competitivitat de les empreses que puga traduir-se en un augment de les oportunitats laborals a través de la generació d’ocupació”. A més, ha recordat l’edil, “també suposa atendre una reivindicació històrica fins a la qual ara no s’havia donat resposta”.

El projecte de millora, que arrancarà enguany i continuarà durant el pròxim, es planteja objectius relatius a la seguretat, a l’accessibilitat i mobilitat i a la millora de la imatge d’aquest enclavament industrial. La regidora ha apuntat que “aquesta actuació global persegueix millorar l’entorn laboral dels qui tenen allí el seu lloc de treball, fer més atractiva la zona per a afavorir implantacions de noves empreses i millorar les que ja estan”, ha defensat l’edil d’Impuls de l’Activitat Econòmica.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.