Castelló lliura els diplomes d’apadrinament d’arbres i anuncia 500 noves replantacions

L’alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora Sara Usó destaquen “el compromís veïnal amb el patrimoni arbori de la ciutat”

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, han lliurat avui els diplomes d’apadrinament de la primera fase de la campanya Apadrina el teu arbre i han anunciat 500 noves replantacions a partir de gener que també podran apadrinar-se a través del portal institucional www.castello.es. Famílies, clubs esportius, associacions culturals, col·legis i persones a títol individual han arreplegat avui en el parc de l’Auditori els diplomes que acrediten l’apadrinament d’algun dels exemplars de fulla perenne replantats en diferents punts de la ciutat des del 26 d’octubre.

apadrina un arbre_2
image-291013

Un centenar de persones han acudit a l’acte de lliurament de diplomes, en el qual han participat nombrosos xiquets i xiquetes menors de 12 anys aprofitant les vacances escolars de Nadal. L’alcaldessa ha agraït la implicació de totes les persones que s’han sumat a la campanya i ha destacat que “el patrimoni arbori és un símbol de la nostra cultura i el nostre territori. Un arbre és ombra, és verd, és futur, és sensibilitat, és benestar i una infinitat d’aspectes positius per a la nostra ciutat pel que us agraïm que hàgeu decidit formar part d’aquesta família d’apadrinament d’arbres en la nostra ciutat”.

Marco s’ha referit especialment “als xiquets i xiquetes que han apadrinat, perquè ells són el futur, com els arbres que s’han replantat, i amb iniciatives d’aquest tipus ajudem al fet que s’estime el nostre patrimoni i a fer una ciutat millor”.

La Regidoria de Sostenibilitat ja està treballant en la segona fase d’apadrinament que s’estendrà a 500 nous exemplars, en aquest cas d’espècies de fulla caduca, i que es farà públic a través del portal institucional municipal. La campanya Apadrina el teu arbre persegueix “reforçar els vincles entre els veïns i veïnes i el patrimoni arbori de les nostres places, parcs i carrers”, ha recordat l’alcaldessa.

Per la seua banda, la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, ha donat un “infinit gràcies” a totes les persones que han apadrinat un arbre per “l’afecte, respecte i cura que demostreu amb aquest gest per les zones verdes i els arbres de la ciutat de Castelló”. Usó ha animat “a fer arribar les vostres idees i propostes per a, entre tots, millorar els nostres espais verds” i ha convidat a apadrinar els exemplars que es replantaran a partir del mes de gener.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.