Castelló lliurarà més d’un centenar de diplomes de la campanya Apadrina el teu arbre

L’alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora Sara Usó, participaran en aquest acte que “simbolitza el compromís ciutadà amb el patrimoni arbori”
apadrina el teu arbre
image-288340

L’Ajuntament de Castelló lliurarà dilluns que ve 28 de desembre els diplomes als castellonencs que s’han sumat a la campanya Apadrina el teu arbre. L’acte se celebrarà a les 13.30 en el parc de l’Auditori i des de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental s’ha convocat a més d’un centenar de persones, entitats, col·lectius, clubs i associacions perquè reben el diploma que els acredita com a ‘padrins’ d’un dels arbres replantats en aquesta primera fase de la campanya.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, acudiran a aquest lliurament de diplomes que “simbolitza el compromís ciutadà amb el patrimoni arbori de Castelló i, amb aquest acte públic, volem agrair la implicació ciutadana per a a fer créixer el verd en la ciutat”, ha destacat la regidora.

A la campanya, la primera fase de la qual va arrancar a l’octubre amb els exemplars de fulla perenne, s’han sumat famílies, clubs esportius, colles, col·legis, fundacions, associacions de veïns, de dones, cases regionals i, per descomptat, persones a títol individual. A tots se’ls ha enviat un correu -el mateix amb el qual van apadrinar- convidant-los a que se sumen a l’acte de lliurament de diplomes que se celebrarà aquest dilluns 28 de desembre en el parc de l’Auditori.

La campanya Apadrina el teu arbre de l’Ajuntament de Castelló ha obtingut una excel·lent resposta ciutadana i, a dia d’avui, solament queden alguns exemplars de grevillees per apadrinar en la ronda Nord. Cal recordar que en la segona fase, ja a partir de gener, es replantaran 500 exemplars d’espècies de fulla caduca a més de 50 pins en El Pinar. Aquest mig centenar d’exemplars es podran apadrinar a través de l’apartat de medi ambient del portal web municipal. La regidora anima als participants al fet que envien fotos dels arbres apadrinats a través de les xarxes socials amb el hashtag #apadrinaelteuarbre.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.