Castelló obri el nou aparcament verd enfront de l’Hospital General

visita-parking-verde-hg-4
image-427328
Amparo Marco destaca que aquesta actuació dignifica l’accés Nord a la ciutat i millora la trama urbana de tota la zona

Castelló ja ha obert al públic el nou aparcament verd enfront de l’Hospital General, una obra que s’ha realitzat dins de les inversions financerament sostenibles de 2015 i que ha suposat una inversió de 302.000 euros.

L’alcaldessa, Amparo Marco, que ha visitat les obres al costat del regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, ha destacat que gràcies a aquesta actuació “s’ha dignificat l’accés Nord a la ciutat, s’ha transformat el buit urbà existent en una zona enjardinada, s’ha millorat la trama urbana i s’ha ordenat el caòtic aparcament de vehicles”. Marco també ha apuntat que l’ajuntament està treballant en l’obtenció de terrenys de la resta del solar per a poder completar l’execució amb una segona fase i “dotar a la ciutat d’un espai digne”.

Per la seua banda, Rafa Simó, ha explicat els detalls tècnics de l’obra, “s’han construïts nous vials amb les seues corresponents voreres, diverses zones d’aparcament, tres zones enjardinades en les quals s’ha prioritzat l’ús d’espècies autòctones, i s’han instal·lat fonts ornamentals, bancs i jocs infantils per a millorar l’ús públic d’aquesta zona enjardinada”. Simó s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat final d’aquesta obra ja que “s’ha aconseguit una actuació “blana”, en la qual predominen els elements vegetals sobre els espais pavimentats, fins i tot en les zones en les quals es permet el tràfic i aparcament de vehicles”.

Cal recordar que aqueixa actuació s’inclou en el lot d’obres financerament sostenibles que Castelló està executant durant 2016, amb els romanents del pressupost de 2014, per un import de 3,4 milions d’euros. Aquests 16 projectes es divideixen en quatre grans àrees: obres hidràuliques, equipaments, turisme i reformes en col·legis.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.