Castelló ofereix 200 activitats d’oci, cinema d’estiu, esport i cultura a l’agost

Les platges del Pinar, Gurugú i Serradal, el Planetari o el parc del Pinar, escenari d’una programació per a tots els públics

01-08-2018 programació agost_concert a la platja

Concerts en directe o ioga. Per a públic adult o familiar. En la platja o en el Planetari. Castelló ofereix al voltant de 200 activitats durant el mes d’agost en les platges del Pinar, Gurugú i el Serradal, el Planetari, el parc de la Pineda o diferents ermites amb el cicle de música i dansa Una programació variada i amb activitats per a tots els públics a les quals s’han sumat les regidories de Turisme, Cultura, Joventut i el Patronat Municipal de Turisme.
El cicle Gurugú Musical ofereix música en directe. Aquest divendres a partir de les 20:00 hores amb Kasparov i el divendres 30 d’agost amb Bombai a la mateixa hora. El parc del Pinar es tornarà a convertir en escenari del festival Undergrau, el dissabte 25 d’agost, on a més de música també es programen activitats infantils. I de la música al cinema d’estiu, amb el cicle d’estiu de la Regidoria de Joventut amb la projecció de pel·lícules com La leyenda de Tarzán; La La Land; Señor, dame paciencia; Cigüeñas; El rey Arturo, la leyenda de la espada o El bebé jefazo.

Les activitats esportives i de benestar també tenen buit en la programació estival de l’Ajuntament de Castelló. El ioga, el pilates o el tai-chi impulsats pel Patronat Municipal de Turisme comparteixen protagonisme amb altres propostes, dins de l’Estiu Esportiu del Patronat d’Esports, com el Crossplaya, el Circuitcardio o el FuncionalHit.

El públic familiar també té una àmplia oferta. Tots els diumenges pot gaudir de jocs en l’arena de la platja amb el cicle Mà a l’obra, els tallers esportius, els de manualitats o espectacles infantils en la platja del Pinar. I sobretot, amb l’oferta d’activitats del Planetari.

Tots els dies de la setmana el Planetari, en la platja de la Pineda, ofereix la possibilitat de gaudir d’activitats (gratuïtes) o de projeccions estivals (amb un preu màxim de quatre euros per a adults). Els dilluns el taller d’elaboració de planetes; els dimarts, amb els jocs de Ciència en família; els dimecres, amb El projecte dels nou que inclou tallers, jocs i zona de lectura; els dijous, amb la proposta de Ciència a l’aire lliure; els divendres, amb taller de manualitats; els dissabtes, amb conta contes científics i els diumenges amb jocs de taula de la ciència, tallers Steam i biblioteca de la ciència. A aquesta oferta, cal afegir la programació de projeccions estivals que es pot consultar en l’apartat del Planetari de la web municipal www.castello.es.

El cicle de música i dansa en les ermites, les activitats destinades a persones amb mobilitat reduït o jocs completen una programació que supera les 200 activitats per a consolidar l’oferta turística, cultural i esportiva de Castelló també durant l’estiu. A més de les activitats, les platges del Pinar, Serradal i Gurugú també compta amb servei de punt bebè, destinat a facilitar un espai familiar per a la lactància materna, l’alimentació infantil i tramitar les polseres per a facilitar la localització de menors en cas de pèrdua, així com biblioteques del mar.

I fins al 19 d’agost, i sempre que les condicions del mar ho permeten, en la platja de la Pineda es podrà gaudir d’un parc aquàtic amb castells inflables obert de 10:00 a 19:00 de manera ininterrompuda. Tota la programació, amb la informació concreta sobre horaris, llocs i una altra informació d’interès, es pot consultar en la web www.castellonturismo.com.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.