Castelló organitza baptismes d’aire amb globus i avioneta i exhibicions de paracaigudisme

28-01-2017 Marco afirma que “amb els diners robats per la corrupció, Castelló tindria els col·legis i els centres de salut que necessita”En el 767 aniversari de la ciutat, hi haurà tallers infantils, mostra de drons i exposicions de material aeronàutic t en l’aeròdrom

Castelló celebrarà del 7 al 9 de setembre el 767 aniversari de la fundació de la ciutat. Així, la jornada del diumenge a partir de les 10 hores tindrà lloc en l’aeròdrom activitats i exhibicions aèries com a salt en paracaigudes, baptisme d’aire en avioneta, una exposició de material de l’exèrcit, tallers infantils i mostra de drons. A més, el dissabte 8 a partir de les 19 hores els visitants tindran la possibilitat de pujar a un globus aerostàtic. Tant el globus com l’avioneta són gratuïts fins a completar els horaris i l’aforament.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha afirmat que el 767 aniversari de la ciutat és “una bona època per a dinamitzar les activitats que es realitzen en l’aeròdrom”. Marco també ha ressaltat que es tracta d’un element de la ciutat molt interessant per a fomentar el turisme esportiu.

Així mateix, l’Ajuntament ha regalat 50 baptismes d’aire a través de les xarxes socials, per la qual cosa els guanyadors del concurs tindran preferència a l’hora de pujar al globus aerostàtic o a l’avioneta (han de triar una de les dues opcions). No obstant açò, aquestes dues activitats estan subjectes a les condicions climatològiques.

Durant el matí del diumenge hi haurà tallers infantils, una mostra de vol de drons, es podrà gaudir de les exhibicions de salt en paracaigudes i veure l’exposició de material aeronàutic.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.