Castelló organitza una festa intercultural per a la infància per a potenciar la convivència

fiesta-interculturalEl regidor de Benestar Social, José Luis López, explica que “es pretén afavorir la implicació ciutadana en la interculturalitat”

La plaça Hort dels Corders de Castelló acull aquest divendres, 4 de novembre, una festa intercultural per a xiquets i xiquetes. El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha explicat que aquesta festa “es convoca amb l’objectiu d’afavorir les relacions interculturals entre la ciutadania, de potenciar la participació ciutadana i la interrelació del teixit associatiu de Castelló”. L’organització espera la participació de més de mig miler de persones.

La festa intercultural de xiquets i xiquetes se celebrarà de 17.00 a 22.00 en la plaça Hort dels Corders i es convida a tots els participants a acudir amb les seues disfresses. L’edil José Luis López ha afegit que la convocatòria d’aquest esdeveniment s’emmarca dins del II Pla Castelló Ciutat Intercultural. “Es tracta d’una festa que s’ha celebrat en anteriors ocasions i que permet compartir l’espai públic dirigint-se especialment al públic familiar amb la finalitat que es reforcen les relacions entre la ciutadania”.

El Negociat d’Immigració i Convivencia Social Amics de l’Ajuntament de Castelló impulsa aquest celebració que pretén convertir la cèntrica plaça d’Hort dels Corders en un espai de diversitat cultural, de convivència ciutadana i de relació entre associacions de diferents àmbits com a veïnal, cultural, immigració, etcètera. Des d’Amics també s’ha convidat a col·legis, instituts i entitats privades a sumar-se a aquesta iniciativa.

López convida a “la ciutadania a sumar-se a aquesta festa intercultural dels xiquets i les xiquetes per a reforçar el paper de la ciutadania en l’avanç cap a una ciutat més oberta i plural”. Durant aquesta tarde-nit, hi haurà diferent dinamització en la plaça Hort dels Corders.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.