Castelló promociona les festes de la Magdalena a València coincidint amb les Falles

IMG_3767Turisme instal·la un punt de promoció en l’estació del Nord fins al diumenge 19 de març per a difondre la singularitat de les festes fundacionals

El Patronat Municipal de Turisme ha engegat una campanya de promoció de les festes de la Magdalena a València coincidint amb la celebració de les Falles. La presidenta del Patronat i regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat que “amb aquesta iniciativa pretenem aprofitar l’arriba massiva de turistes a la ciutat del Túria per a donar a conèixer les festes de la Magdalena, els seus més de 270 actes, el seu caràcter obert i com la ciutat es transforma amb unes celebracions reconegudes com a Festes d’Interès Turístic Internacional”.

Des d’avui i fins al proper diumenge, 19 de març, s’ha instal·lat un punt d’informació de Magdalena en l’estació del Nord, per on cada dia passen milers de viatgers, una xifra que s’intensifica a partir del dimecres 15 de març amb la plantà de les Falles. L’edil Patricia Puerta ha apuntat que “amb aquesta acció promocional pretenem donar a conèixer la singularitat de les festes de la Magdalena en un espai on hi ha una gran afluència de persones diàriament que s’intensifica amb les Falles”.

El punt de promoció turística, que romandrà obert des de les 11:00 fins a les 15:00, disposarà d’informació del programa de festes, que engloba 270 actes oficials. Puerta ha subratllat que “el treball del Patronat Municipal de Festa i de la Junta de Festes permet oferir una enorme varietat d’activitats festives obertes als visitants, atractives per als turistes i que demostren el caràcter popular que distingeix a les festes de la Magdalena, unes celebracions que es viuen en el carrer com a poques”.

A més, també és informarà de l’aplicació oficial de la Magdalena, en la qual es poden consultar fins a 600 actes ja que als oficials organitzats pel Patronat i la Junta de Festes se sumen els de gaiates, colles, altres col·lectius i sales de concert. “Castelló té motius per a ser visitada però la Magdalena, sens dubte, és un reclam afegit per a la visita”, ha admès la regidora de Turisme.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.