Castelló reuneix a més d’un centenar de congressistes per a debatre sobre el futur del comerç minorista

comerç2La regidora Patricia Puerta destaca que aquest fòrum ajuda a afrontar els reptes del comerç i compartir experiències d’èxit

Més d’un centenar de congressistes participen hui i demà en el I Congrés Intermunicipal de Foment del Comerç impulsat per l’Ajuntament de Castelló “amb l’objectiu que els comerciants, els agents econòmics i els agents socials del panorama nacional debaten sobre la situació actual del comerç minorista, les noves tecnologies i les eines necessàries per a fomentar aquest tipus de comerç”, segons ha destacat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta. La inauguració del congrés ha comptat amb la participació de la vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal, i el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa.

Tècnics de comerç d’institucions de València, Alacant, Teruel, Murcia i Castelló així com comerciants i agents socials s’han inscrit en aquest primer congrés que aborda temes clau per al futur del comerç minorista com són relleu generacional, els nous reptes del retail, les innovacions que estan canviant la nostra forma de comprar i de vendre, com millorar les tècniques de venda o la importància de les xarxes socials i el paper de la tecnologia en l’experiència de client.

A més, també s’ha analitzat la responsabilitat social comercial, la importància de la formació i les experiències comercials innovadores en una taula redona. La regidora Patricia Puerta ha apuntat que aquesta reflexió global “ajudaran a avançar en les claus per a un aconseguir un establiment comercial d’èxit”.

Amb aquesta iniciativa la Regidoria de Comerç pretén difondre entre els comerciants les innovacions més reeixides per a fomentar les vendes i acostar-se als seus diferents públics objectius, de manera pràctica i directa. “Aquest congrés ens ha de servir per a posicionar a Castelló com a referent en el debat nacional sobre els reptes que afronta el comerç i traçar estratègies que permeten enfortir el nostre teixit comercial. Una ciutat sense comerç és una ciutat sense futur”, ha subratllat l’edil de Comerç.

Entitats com la Cambra de comerç de Castelló, el Consell de Càmeres, l’AFIC, la Conselleria d’Economia Sostenible i la Universitat Jaume I col·laboren en aquesta nova iniciativa per a fomentar el comerç local.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.