Castelló + Sostenible ensenya els avantatges de l’agricultura ecològica i els cultius locals

27-10-2016-castello-sostenibleL’edil Sara Usó explica que aquest dissabte es realitzaran tallers per a crear jardins verticals i conrear en recipients reciclats

L’Ajuntament de Castelló, a través de l’àrea de Sostenibilitat Ambiental continuarà aquest dissabte, 29 d’octubre, amb la campanya Castelló + Sostenible, una iniciativa dirigida als xiquets i xiquetes i públic familiar que pretén educar i sensibilitzar sobre els valors de sostenibilitat ambiental.

Aquest dissabte Castelló + Sostenible arriba a la seua desena sessió amb una jornada centrada en la temàtica de l’agricultura ecològica, que se celebra en la plaça Major de Castelló d’11:00 a 14:00. La regidora de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Castelló, Sara Usó, ha explicat que “a través d’una zona didàctica i una altra de tallers s’ensenyaran els avantatges i la importància de l’agricultura ecològica, es divulgarà d’una manera amena la temporalitat dels cultius autòctons i el seu calendari de sembra així com els principals cultius de temporada”.

A més, ha afegit l’edil, també hi haurà una zona de tallers en la qual de la mà dels agricultors de Supernaranjas “el públic que assistisca aprendrà a conrear en recipients reciclats els principals cultius de temporada, les característics dels substrats i les necessitats hídriques de cadascun dels cultius”. També s’ensenyarà a dissenyar un jardí vertical i hi haurà una zona de manualitats per a decorar tests fets amb materials reutilitzats amb tot tipus de dissenys divertits.

Un dissabte al mes, en horari d’11:00 a 14:00 hores, se celebraran una sèrie d’activitats, jocs, tallers i dinàmiques enfocades a educar i crear consciència en els més xicotets, sobre la cura i protecció del medi ambient. D’una forma pedagògica, s’han plantejat activitats que la seua temàtica serà diferent per a cada dia.

 

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.