Cecilia Bartoli tanca la seua gira al Palau de la Múscia amb gran èxit de públic

El Péndulo | Redacción.- La mezzosoprano italiana Cecilia Bartoli va tancar ahir diumenge la seua gira espanyola al Palau de la Música de València, amb un concert extraordinari que va resultar un gran èxit de públic i de qualitat interpretativa.

Bartoli cantó un programa en el que recurrió a las arias y la música instrumental. (Foto-Eva Ripoll).
image-257332

Bartoli cantó un programa en el que recurrió a las arias y la música instrumental. (Foto-Eva Ripoll).

Malgrat que va anunciar que no es trobava en plenes condicions per un refredat que venia arrossegant de les seues anteriors actuacions, va a tornar a demostrar la seua professionalitat, la veu inconfusible, la coloratura i un domini absolut escènic, davant d’un públic entregat que va omplir la Sala Iturbi.

Aquesta és la quarta volta que Cecilia Bartoli canta en l’auditori valencià des que debutara el 2006 amb la Freiburger Barockorchester, oferint sempre programes originals i molt cuidats.

En aquesta ocasió la diva italiana, que va estar acompanyada per I Barocchisti i Diego Fasolis, va cantar un programa en què va recórrer les àries i la música instrumental de compositors com ara Antonio Vivaldi, Hermann Raupach, Baldassare Galuppi, Francesco Domenico Araia, Johann Adolf Hasse o Nicola Porpora, que van desenvolupar les seues trajectòries musicals a Venècia i a la cort de Sant Petersburg.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.