CGT-PV desplega una gran pancarta #NoalTTIP en les Torres de Serrans de València

Valencia Noticias | Redacción.- El sindicat CGT-PV se suma a la Setmana Internacional d’Acció contra els Tractats de Lliure Comerç, igual que altres ciutats europees, desplegant una gran pancarta en les Torres de Serrans de València amb el lema #NoalTTIP.Pancarta en las Torres de Serranos de Valencia con el lema #NoalTTIP.

Segons la web oficial del sindicat: “Els Tractats de Lliure Comerç són directament responsables d’aquestes diferències socials, de generar pobresa i l’esgotament dels recursos planetaris, tot en benefici d’una petita part de la población, han declarat des de la Campanya #NoalTTIP, signada per més de 300 organitzacions, diu el text.

“Per això ambdues campanyes han decidit unir les seves forces en nom d’una mobilització massiva. No serà l’única; estarà emmarcada dins d’una setmana internacional de lluita contra els tractats comercials, al costat d’una gran part d’organitzacions socials, ecologistes, polítiques o sindicals, agrupacions camperoles o plataformes ciutadanes de base, així com dins d’una setmana de lluita contra la pobresa, plena d’activitats i manifestacions a tot l’Estat”, conclou el comunicat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.