BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Chambao presenta el seu nou disc als concerts de Vivers

El Péndulo | Redacció.- La banda de música malaguenya Chambao presenta el seu nou disc, titulat Nuevo ciclo, en la Gran Fira de València. El concert tindrà lloc esta nit a les 22.00 hores als Jardins de Vivers.

El nou àlbum de Chambao inaugura una nova etapa en la carrera del projecte de Lamari. Nuevo ciclo està produït per Lamari, de Chambao, i Eduardo Cabra, la meitat del duo porto-riqueny Calle 13, que afig un indubtable aire llatí en la percussió i les veus.

El nuevo álbum de Chambao inaugura una nueva etapa en la carrera del proyecto de Lamari.
image-403094

Chambao començà a rodar en el món de la música de la mà de Lamari (veu), els cosins Daniel Casañ (composició i guitarra) i El Edi i Eduardo Casañ (composició i guitarra). Amb el pas del temps s’han anat sumant a la banda artístes com Toni Romero (teclat), Tony Cantero (guitarra) i Coki Jiménez (bateria), entre altres.

La música de Chambao, denominada flamenco chill, combina sons del flamenc i els seus palos amb música electrònica. Des de 2002, any de creació de la banda, els membres de Chambao no han deixat de crear música.

Les persones que encara no tinguen entrades per al concert i vulguen assistir podran adquirir les seues entrades al preu de 30 € en taquilla a partir de les 19.30 hores.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.