Chareneé Wade protagonitza la veu del jazz clàssic del XXI Festival de Jazz

Chareneé Wade.

Chareneé Wade.

El Péndulo | Redacció.- La nova cita del XXI festival de jazz estarà protagonitzada hui divendres (22:00 horas) per la vocalista, compositora i educadora Chareneé Wade, que és una de les cantants de jazz amb major projecció internacional. Va ser la intèrpret del programa “Betty Carter’s Jazz Aheadenel Kennedy Center” a Washington i un dels quatre talents seleccionats, per a formar part del taller de músics de Dianne Reeves al Carnegie Hall de Nova York.

El seu timbre recorda en alguns moments l’estil de jazz clàssic de Betty Carter o Sarah Vaughan, el qual porta amb dinàmiques sorprenents i incorpora matisos personals, que connecten amb l’avantguarda del jazz actual. Presentarà al públic valencià i amb el pianista Óscar Pérez, el contrabaix Paul Beaudry i el bateria Marc Ayza el seu segon treball “Offering”, un homenatge al repertori d’una de les seues grans influències: el poeta del jazz Gil Scott-Heron.

Wade és actualment professora en l’Aaron Copland School of Music i al City College És protagonista en els escenaris més importants d’eixa ciutat: Jazz Gallery, Jazz at Lincoln Center, Dizzy’s Club Coca Cola, Smalls i Zinc Bar.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.