Christoph Eschebach dirigix la Quinta de Mahler al Palau amb la SWR Orquestra Simfònica de Stuttgart

El Péndulo | Redacció.- El llegendari director polonés Christoph Eschebach visita demà dijous (a les 19:30 hores) el Palau de la Música, per interpretar amb la SWR Orquestra Simfònica de Stuttgart, formació que debuta a l’auditori valencià, la “Simfonia núm. 5” de Gustav Mahler, una de les obres més volgudes pel públic, en especial pel seu bellíssim Adagietto que està present en la banda sonora de la cèlebre pel·lícula ‘Mort a Venècia’, de Luchino Visconti.christoph-eschenbach-foto-palau-eva-ripoll-arxiu-palau-musica

A més, el públic també podrà escoltar el “Concert per a piano” de Maurice Ravel, que serà interpretat pel concertista i escriptor nord-americà Tzimon Barto.

 Eschenbach ha dirigit al Palau de la Música en quatre ocasions, l’última d’elles en febrer del 2009. Dirigix en esta ocasió a la SWR Symphonieorchester, que és el resultat de la fusió de l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Stuttgart amb l’Orquestra Simfònica de la SWR Baden-Baden i Friburg. Des de setembre del 2010, és director invitat en les millors orquestres i òperes del món com ara Viena, Berlín, París, Londres, Nova York, Chicago, Los Ángeles i Milà, entre altres. Per la seua banda, Tzimon Barto, tant en la seua faceta de pianista com en la d’escriptor, combina música i poesia, una mescla sempre present en les seues interpretacions musicals. El seu salt a la fama internacional es va produir quan va ser convidat per Von Karajan a la Wiener Musikverein i al Festival de Salzburg.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.